Om os

Vidensbaserede, analytiske
og strategiske

Decisions er et lille bureau med en bred samarbejdsflade, der gør os i stand til at løse alle opgaver indenfor interessevaretagelse. Vores størrelse betyder, at vi bruger alle kræfter på at levere den bedst mulige rådgivning for vores kunder.
decisions team foto
Om os
understregning af titel
Decisions er et lille bureau med en bred samarbejdsflade, der gør os i stand til at løse alle opgaver indenfor interessevaretagelse.
Vores størrelse betyder, at vi bruger alle kræfter på at levere den bedst mulige rådgivning for vores kunder.
billede af martin ankerstjerne, direktør
Direktør
Martin Vith Ankerstjerne
Martin har over 25 års erfaring med kombinationen af politik og kommunikation. Før Martin stiftede Decisions arbejde han i ti år for Advice, hvor han som partner og direktør stod i spidsen for public affairs og stakeholder management. Igennem de ti år arbejdede Martin med en række fremtrædende nationale og internationale virksomheder særligt indenfor sundhed, fødevarer og bæredygtighed. Martin har desuden undervist i interessevaretagelse i de sidste ti år.
Læs mindre
Læs mere
Konsulent
Sophie Ulrikke Lindholm
Sophie er kandidat i Folkesundhedsvidenskab fra Københavns Universitet. I Decisions arbejder Sophie primært med sundhedsområdet, hvor hun gør brug af sine kompetencer indenfor kvalitative og kvantitative analyser samt projektledelse. Hun har blandt andet været del af arbejdet med patientorienterede kvalitative analyser, projektkoordinering af netværksmøder samt stået i spidsen for en sundhedspolitisk spørgeskemaundersøgelse samt databehandling. 
Læs mindre
Læs mere
foto af sophie lindholm, konsulent
foto af Josephine rahbæk larsen, konsulent
Konsulent
Josefine Rahbæk Larsen
Med en kandidatgrad i Folkesundhedsvidenskab fra Københavns Universitet og speciale i sundhedspolitik og interessevaretagelse har Josefine en solid forståelse for sundhedsvæsenets udfordringer og behov samt indsigt i interesser og stakeholdere på tværs af det sundhedspolitiske landskab.
Læs mindre
Læs mere
Hvem vi er
understregning af titel
Vi er specialiseret i at lave grundlaget for interessevaretagelse: Det rigtige positionspapir, policy-notatet eller hvidbogen. Samtidig laver vi både kvalitative undersøgelser, fx stakeholderanalyser, samt kvantitative undersøgelser i form af meningsmålinger eller spørgeskemaundersøgelser.